BCB NFT crowdfunding?

Hoe werkt de BCB NFT crowdfunding?

NFT-crowdfunding is een nieuw type crowdfunding waarmee makers geld kunnen inzamelen door NFT’s aan supporters te verkopen. NFT’s zijn unieke digitale activa die worden geverifieerd op een blockchain en kunnen worden gebruikt om alles te vertegenwoordigen, van kunst en muziek tot tweets en memes.

 

In een NFT-crowdfundingcampagne kunnen makers NFT’s aanbieden aan supporters als een manier om inkomsten te genereren met hun digitale inhoud en om met hun publiek in contact te komen. Supporters kunnen NFT’s kopen als een manier om te investeren in digitale activa en makers waarin zij geloven te ondersteunen. NFT-crowdfunding biedt een nieuwe manier voor makers om toegang te krijgen tot financiering en supporters om te investeren in digitale activa, en wordt een steeds populairdere methode voor fondsenwerving in de digitale wereld.

BCB token crowdfunding?

Hoe werkt de BCBT token crowdfunding?

De token crowdfunding is gebaseerd op een ICO. ICO is een afkorting voor Initial Coin Offering. Het houdt in dat een persoon of project de investeerders tokens verstrekt, van een nieuw bedachte cryptocurrency. Deze krijg je als investeerder dan in ruil voor bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of eventuele andere cryptocurrencies.
 
Sinds 2013 worden ICO’s regelmatig gebruikt als een manier om geld op te halen voor de ontwikkeling van een project en de bijbehorende cryptocurrency die gebruikt zal worden binnen dit project. Terwijl het project nog in ontwikkeling is kunnen de gecreëerde tokens, mits er voldoende vraag naar is, al gekocht of verhandeld worden op exchanges