Welk probleem wilt BCB oplossen?

Betrouwbare dagelijkse crypto informatie

Adoptie van nieuwe technologie heeft over het algemeen tijd nodig. Tevens is het omarmen van nieuwe technologie spannend voor degene die er nog niet zo bekend mee zijn en dat komt vaak door te weinig kennis of informatie. Tevens zijn er veel scams en phising activiteiten die het niet makkelijker maken. De juiste en betrouwbare informatie is key zodat je met minder angst handelingen kan uitvoeren binnen crypto en web3. Hierdoor kan jij met een veilig gevoel in crypto investeren. 

bcb-cartoon-3
bcb-cartoon-1

Het grootste web3 leerplatform van de toekomst!

Missie

“BCB heeft als missie om dagelijks de meest waardevolle blockchain- en crypto-informatie te verstrekken aan iedereen binnen de cryptowereld. Dit doel willen we bereiken door wereldwijd alle crypto-gebruikers te verenigen en te laten samenwerken, zodat ons leerplatform dagelijks hoogwaardige crypto-content kan aanbieden aan onze gebruikers. Ons uiteindelijke doel is het versnellen van de adaptatie van crypto en blockchain.”

Krijg toegang tot exclusieve informatie!

Visie

“Onze visie bij BCB is om een wereld te creëren waarin blockchain- en crypto-informatie voor iedereen toegankelijk is en waarin samenwerking tussen crypto-gebruikers wereldwijd de norm is. We streven ernaar om ons leerplatform continu te verbeteren en te laten groeien, zodat het de meest gewaardeerde bron van crypto-content wordt. We willen bijdragen aan een versnelde adaptatie van crypto en blockchain, waarbij mensen over de hele wereld profiteren van de kennis en mogelijkheden die deze technologieën te bieden hebben.”

bcb-cartoon-2
bcb-cartoon-4

Beloningen voor de content creator en lezer!

Leeromgeving platform web3

Doormiddel van NFT’s, tokens en andere web3 features zou de content creator en de lezer beide gestimuleerd worden voor het lezen en het delen / uploaden van de (crypto) informatie. De content creator die nieuwe informatie upload, ontvangt tokens op het moment dat de lezer zijn onderzoek wilt lezen en betaald hiervoor BCBT tokens. De lezer heeft altijd de mogelijkheid om de eerste 25% van het artikel gratis te kunnen lezen. Vervolgens wordt de 75% van de informatie pas vrijgegeven op het moment dat de gebruiker de BCBT tokens heeft betaald en in het bezit is van de BCB badge (NFT). De gebruiker kan een crypto tip achterlaten van een X bedrag in BCBT of kan reageren op het artikel en het liken of dis-liken. De gebruiker heeft deze mogelijkheid pas wanneer de wallet heeft betaald voor de volledige content en de premium badge in zijn wallet heeft. 

Nieuwe mogelijkheden: Web3, NFT's en tokens!

Beloningen leeromgeving platform

Het leeromgeving platform heeft verschillende onderdelen zoals: NFT badges, crypto content (in de vorm van NFT’s), een NFT marktplaats, shares van content creators in de vorm van een NFT (zodat de community met de creator kan communiceren en kan speculeren op de waarde van de content creator zijn shares) en een DAO voor het leeromgeving platform om zo het stemrecht te decentraliseren voor de community. Verschillende onderdelen op het leerplatform richten zich ofwel op de consument ofwel op de content creator. Beide partijen zijn namelijk belangrijk om de web3, crypto en blockchain adaptatie te laten groeien. BCB gelooft dat de adaptatie van cryptocurrencies en blockchain technologie kan groeien door het beter voorzien van dagelijkse waardevolle crypto informatie.

bcb-cartoon-5