Krijg toegang tot exclusieve informatie!

BCB Dapp (decentrale app)

Leer nu alles op het gebied van blockchain & crypto! De blockchain technologie is het internet 3.0, waar alles mogelijk is. Wil jij de blockchain technologie beter begrijpen als particulier of bedrijf, zodat je sneller kan reageren op de snel veranderende digitale wereld? Dan ben je bij Blockchain Crypto Business op het juiste adres! De BCBT token kan je inwisselen op het BCB platform voor exclusieve blockchain en crypto informatie! De BCB nft kan je minten en staken, zo ontvang jij elke dag de BCBT token in je wallet! De BCB Dapp is coming! Na de lancering van de Dapp is het mogelijk om de BCBT in te wisselen voor informatie!

BCB-Token

INO: Mint de BCB OG MEMBER nft!

Ontvang exclusieve voordelen!

Mint per wallet 1 van de 1000 limited edition BCB OG nft’s! Zodat jij in de BCB discord server exclusieve voordelen krijgt! Zo krijg jij niet alleen toegang tot de premium discord kanalen, daarnaast kan je de BCB nft ook staken en daarmee verdien je elke dag BCBT tokens. BCBT is in de toekomst in te wisselen via de website en dapp voor exclusieve informatie. De BCBT tokens kan je in de toekomst ook verhandelen op een decentrale exchange (DEX).

ICO: Mint de BCBT token!

Ontvang exclusieve informatie!

Mint maximaal 10.000 BCBT tokens per wallet. BCBT kan jij inwisselen op de website voor crypto trainingen, informatie en een persoonlijke coach. In de toekomst kan jij de BCBT token ook inwisselen op de decentrale app voor het uploaden en bekijken van crypto informatie, het liken van crypto research, interactie met een persoonlijke crypto coach en nog veel meer!